Трпезариска маса и столчиња

Цена: 9,000 мкд / 145
Локација: Гази Баба - Скопје

Се продава трпезариска маса ( ковано железо и стакло) со димензии 100х100 cm и 4 столчиња од ковано железо. Масата е погодна и за надворешна употреба (тераса, двор).

Информации за огласувачот

Igor Kostic
071207095