Состави, есеи, изработка на PowerPoint презентации

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Пишувам есеи и состави за писмена работа. Обработка на лектири. Изработка на PowerPoint презентации по македонски јазик, биологија, географија, историја, хемија, физика, информатика, граѓанско образование, етика, филозофија..
Изработка на семинаски.
Телефон за контакт: 071/457-429 Даниела

Информации за огласувачот

Состави, есеи, изработка на PowerPoint презентации
0038971457429