соларни светилки

Цена: 699 мкд / 11
Локација: Аеродром - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Бренд: ..

Соларните светилки се вклопуваат во секоја градина, ја осветлуваат патеката и го прават просторот видлив во текот на ноќта
Не користат електрична енергија, не се потребни батерии – се напојуваат со помош на соларна енергија (сончева светлина)
Водоотпорен дизајн со IP65 ниво на заштита од влез на вода при дожд

Информации за огласувачот

firma.mk
078533615