Се продаваат два телефони

Цена: 7,000 мкд / 112
Локација: Битола - Битола

Двата телефони се иста марка Honor 20 lite, одлично се зачувани и без никакви дефекти. Со гаранција се до 4ти септември и ги добивате во оригиналното пакување со оригинален полнач. Цената погоре се однесува на еден телефон, а не двата заедно.

Информации за огласувачот

Julijana
075 699 489