se prodava plac

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Битола - Битола
Тип на оглас: Се продава
Квадратура: 5000
Адреса: s.bistrica

ITNO SE PRODAVA PLAC NA IZLEZOT OD S.BISTRICA NA SAMIOT PAT

Информации за огласувачот

Mence
070919217