Се продава комплет од маса со шест столови и двосед

Цена: 13,500 мкд / 217
Локација: Гази Баба - Скопје

Се продава комплет трпезариска маса (120 см со механизам за пуштање до 160см) и шест трпезариски столови и двосед (не се пушта).

Можат да се купуваат и посебно.

Цена за маса - 3000 денари
Цена за шест столови - 5000 денари
Цена за двосед - 6500 денари

Информации за огласувачот

Марија
077579072