Продажба/Монтажа и Сервис на Противпожарни системи

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Генерални застапници, сервисери и монтажери на “ТOLION“ PP опрема во Македонија,
АМТ ви ги нуди производите и услугите на светскиот бренд за безбедносна опрема!

Во широкиот асортиман можеме да ви понудиме:

✔Контролен панел за пожар
✔Детектор за чад
✔Аларм за јаглерод моноксид
✔Детектор на топлина
✔Рачен детектор за детекција на принудена дојава
✔Магнетски контакт
✔Сирена со светлина
✔Електронска сирема
✔ПП кабли
✔ПП дојави

Чувствувајте се безбедни!
АМТ контакт: Мобилен/Viber/WhatsApp : ++389 (0)70 965396

Информации за огласувачот

АМТ Системи
070965396