Prodavam STOLICI

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Продавам столици, од 5 врсти по 100 комада. Погодни за чајџилници, ресторани, кафулиња, бензински и кујни. Екстра цена. Тел. 077970913

Информации за огласувачот

Prodavam STOLICI
077970913