Prodavam stolici

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Продавам столици за чајџилници, ресторани или кафулиња. Од 5 врсти по 100 комада. Нови и половни, користени само една сезона. Екстра поволна цена. Моб. 077970913

Информации за огласувачот

Miki