Продавам стаклени ТЕГЛИ и ШИШИЊА

Цена: 8 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Продавам стаклени тегли (од 750 гр , 550 гр и од 250 гр) едно употребени,со алумински капаци. Исто така продавам и мали стаклени шишиња (од сок)
Цена: по договор
Тел: 02/2040773

Информации за огласувачот

lili
02/2040773 071921078