prodavam placevi od 500m2 vo zelenikovo

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Зелениково - Скопје

- СЕ ПРОДАВААТ ПЛАЦЕВИ ВО ЗЕЛЕНИКОВО ПОТОЧНО МЛЕКАРА НА ОKOЛУ 20Km(30min)ДО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ СКОПЈЕ
- ИЗЛЕГУВААТ НА НОВ АСФАЛТИРАН ПАТ НА ОКOЛУ 100m2 ДО ГЛАВНИОТ ПАТ
- ПЛАЦЕВИТЕ СЕ СО СПРОВЕДЕН СОПСТВЕН ПАТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА СИТЕ ПЛАЦЕВИ И СЕ ПОВРЗУВА СО АСФАЛТИРАНИОТ ПАТ
- СПАЃААТ ВО ГРАДЕЖЕН РЕОН КОИ СЕ ПРИЛАГОДЕНИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПОГОЛЕМИ КУЌИ, ВИЛИ ИЛИ ОБЈЕКТ
- ДО СИТЕ ПЛАЦЕВИ МОЖЕ ДА СЕ СПРОВЕДЕ ПРИКЛУЧОК ЗА ОДВОД И ДОВОД, ПРИКЛУЧОК ЗА ВОДА И ПРИКЛУЧОК ЗА СТРУЈА.
- ВО БЛИЗИНА ИМА: АМБУЛАНТА, АПТЕКА, ПОШТА, ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ, ГРАДИНКА, ПРОДАВНИЦИ.

Информации за огласувачот

Nikola
071287969