Privatni casovi po angliski jazik

Цена: 500 мкд / 8
Локација: Бутел - Скопје

Приватни часови по англиски јазик за деца и возрасни со искусен професор. Часовите може да бидат групни или индивидуални а наставата се одвива во опремена училница во населба Радишани.
Подготовка за тест, подготовка за државна матура, подготовка за интервју, деловен англиски, почетен англиски, изборот е твој!

Информации за огласувачот

Aleksandra
076957917