Ovlasten procenuvac na nedvizen imot
Повеќе слики

Ovlasten procenuvac na nedvizen imot

Скопје, Центар
surface 40
bed 2
0 денари 0 евра
Контакт
ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ
071257405
Опис

Согласно одредбите од Законот за процена
Друштво за трговија и услуги Партенон Недвижности Дооел Скопје поседува лиценца за вршење на работи на процена од областа на недвижен имот издадена од Министерство за транспорт и врски.
Професионално, брзо и непристрасно
071/257-405

Информации
  • Квадратура: 40
  • Соби: 2