Ниви во Житоше

Цена: 10 мкд / 0
Локација: Крушево - Крушево
Тип на оглас: Се продава
Квадратура: 7
Адреса: Житоше

Ниви на добра локација,погодна за градење ,вода,струја,цена по договор

Информации за огласувачот

Силвана Б
074 229 755