Огласот е архивиран

MONTAZA NA FOTOVOLTAICI

MONTAZA NA FOTOVOLTAICI
Опис

Заборавете на високите сметки за електрична и долгото чекање за нови приклучоци во мрежата на EVN. Инвестирајте во обновливи видови на енергија иднината е пред вас.

Тим експерти во областа на фотоволтаичните системи
ви ги нуди најприфатливите цени по KW со високо квалитетни компоненти при монтажа на истите системи.

3KW-----3099 ЕВРА
4KW----3.999 ЕВРА
5KW----4.999 ЕВРА
6KW----5.899 ЕВРА
10KW---8.999 ЕВРА
15KW---11.999 ЕВРА
20KW--15.599 ЕВРА
20KW+ ПО ДОГОВОР!!!

TEL: 078-325-443
VIBER: 078-325-443