Медицински компресор

Цена: 9,500 мкд / 153
Локација: Центар - Скопје

Продавам медицински компресор REM 150/8/24. Скоро нов - користен е само неколку пати заради експеримент

Цена: 9500,оо ден

Информации: емеил: samoil.car@gmail.com

Информации за огласувачот

samoil
-