Mauzer

Цена: 25,000 мкд / 403
Локација: Кичево - Кичево

Ловен карабин „југословеснки Mauzer“, модел 98, со сменета нова цевка, без испукан куршум. Само за лица со одобрение за набавка на оружје.
Цена: 400 €
Контакт:078/457-809

Информации за огласувачот

Stevo
078/457-809