Магнетен декарбонизатор со дезинфицирачко дејство за машина за перење

Цена: 945 мкд / 15
Локација: Аеродром - Скопје

Целосна дезинфекција во машините за алишта и садови, благодарение на најновата генерација на дезинфекционите системи - Nano Silver Technology;
Ефикасно го неутрализира формирањето на наслаги (бигор) на греачите на машините за садови и алишта, што значително го продолжува нивниот век на траење;
100% заштеда на омекнувачи за вода, 65% заштеда на детергенти за алишта, 65% заштеда на омекнувачи за алишта, до 30% заштеда на електрична енергија;
Одлични резултати и поквалитетно миење на садови; Значителна заштеда на средства за миење на садови.
078 610 785, 945 den

Информации за огласувачот

SS
078 610 785