Кука во Грциjа

Цена: 57,000 мкд / 919
Локација: Дојран - Гевгелија
Тип на оглас: Се продава
Опременост: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 200
Градба: Тула
Адреса: Амаранта Доjран
Опрема: Реновиран, Подрум, Шпорет, Фрижидер

Се продава прекрасна виласка кука во Грциjа Амаранта Доjран коjа се наога на само неколко километри от Доjранкото езеро и границата со Македониja. Куката е неодамна делумно реновирана и свежо обоена внатре-надвор во прекрасни меки бои. На два ката е делумно е наместена со традиционален мебел а има и електрични апарати соларен бойлер и шпорет. Првиот кат е 100м2 и се состои от дневна куjна тоалет посебно купатило и 3 спални соби со дрвени подови и просторна тераса со керамиди. Просторот на приземjето е отворен около 60м2 и може да се користи за склад или пренамена во самостоен стан. Исто така на приземjе има уште еден независен простор со стакло. Внатре има миjалник и огромна изградена традиционална печка. Овоj простор е погоден за летна куjна. Целата кука горе и доле е околу 200м2 jуго запад исток, многу е светла и сончева и от двете спални соби кон запад гледа на Доjранското езеро. Плацот е 1100м2 и е неодамна исчистен. Во него има 3 огромни ореви и многу други големи дрвjа како и вградена скара и паркинг простор. Куката е подгодна за постоjана но и за викендица и може да стане ваш мал раj, далеку од гъжвите и метежот во градовите. Го подготвивме со голема желба за наша лична потреба и сега го продаваме си тешко срце поради промената на семеjната состоjба.

Информации за огласувачот

Rouzina Ivanova
+4915731693404