Karpos 2 45m2 opremen stan na ubava lokacija
Повеќе слики

Karpos 2 45m2 opremen stan na ubava lokacija

Скопје, Карпош
surface 45
bed 2
1,230,000 денари 20,000 евра
Контакт
ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ
071257405
Опис

11302...Партенон Недвичности изнајмува стан во Карпош 2 во близина на комплекс факултети, комплекс Мида со поглед кон парк.
Површина 45м2 со една спална соба, дневен дел со кујна и трпезарија, ходник, бања и тераса, комплет оремен.
Станот е во релативно нова зграда на 5кат од можни 7ката, со лифт, греење и ладење со инвертер клими.
Цена 20.000 денари
Повеќе информации на 071/257-405

Информации
  • Квадратура: 45
  • Соби: 2