Калабалак Парк вработува келнери

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Поради зголемениот интензитет на работа, Калабалак Парк има потреба од КЕЛНЕРИ/КИ.
Доколку сте одговорна и комуникативна личност со желба за тимска работа, пријавете се на горенаведениот телефонски број.

Информации за огласувачот

Калабалак Парк
077660209