Изработка на трудови од сите области

Цена: 350 мкд / 5
Локација: Кавадарци - Кавадарци

Изработуваме трудови од сите области
Докторска Дисертација
Магистарски трудови
Дипломски трудови
Семинарски трудови
Трудови на слободна тема
Power Point презентации
Превод на текстови (AN&MK&SR)
Куцање на текстови
Бизнис планови
Проектни
Мотивационо писмо + CV
Веб страници/ WEB SITES
Банери
Реклами
Слики и друго.

Контакт:
тел.077/540-059
е-маил: kety_paperwork@outlook.com

Информации за огласувачот

Katerina
077540059