Издавам наместен стан 56 м2 блузу Машински факултет

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Комплетно наместен стан 56 м2 на кат 1 со парно,4-креветен.

Информации за огласувачот

Vasko
075844171;071598248