Џебен јонизатор

Цена: 2,190 мкд / 35
Локација: Карпош - Скопје

Чист и здрав воздух насекаде околу вас! Го прочистува воздухот од ситни честички прашина, смог, алергени, чад од цигари и други загадувачи; Го штити организмот од вируси и бактерии; Неутрализира непријатни мириси; Го заситува воздухот со негативни јони - 10 000 честици / кубен см.; Го ублажува стресот и напнатоста, го подобрува спиењето; Спречува алергиски реакции; Исклучително корисно кога работите со компјутер; Пренослив и компактен, за носење како елегантно парче накит или ставете го на работна маса или друга површина околу вас; Долготрајна работа загарантирана од моќна батерија;
Тивок режим на работа;
Личниот прочистувач на воздухот - јонизатор обезбедува чист и здрав воздух каде и да сте. Го заситува воздухот околу вас со негативни јони и го прочистува од ситни честички прашина, смог, полен, чад од цигари, мириси и други загадувачи. Го штити организмот од вируси и бактерии. Со помош на уредот гарантирате исклучителен квалитет на воздухот што го дишете, што го ублажува стресот и напнатоста, го поддржува имунитетот, го штити организмот од инфекции, го подобрува спиењето, спречува алергиски реакции.
078 610 785

Информации за огласувачот

SS