Дуќан - деловен простор 30 м2

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Охрид - Охрид
Тип на оглас: Се изнајмува
Опременост: Празен
Квадратура: 30
Адреса: м.-просветители--22

Се издава дуќан /деловен простор 30 м2
Наспроти Полицијата

Информации за огласувачот

Александар
076 254 101