Часови по италијански јазик

Цена: 600 мкд / 9
Локација: Центар - Скопје

Професорка со искуство и повеќегодишен престој во Италија дава часови по италијански јазик (граматика, конверзација, анализа на текст...),а исто така врши и преводи на текстови. За сите возрасти и степени, а можни се, по ваше барање и часови он-лаин.
Час 500 ден. (можни се попусти за групни часови или за пакет на часови)

Тел. 078 615 694

Информации за огласувачот

Ilinka
078 615 694