Огласот е архивиран

bel dekorativen kamen/бел декоративен камен

bel dekorativen kamen/бел декоративен камен
Опис

декоративен камен за декорирање на дворови огради и др површини..пакован во џамбо вреќи од 1100кг до 1300кг на големо цена за 1 кг 6,50ден...паковајне во мали вреќи 20кг 200ден врека повеќе информации на 079275906

Информации