Багат машина за шиење

Цена: 5,990 мкд / 96
Локација: Кавадарци - Кавадарци

Продавам одлично зачувана машина за шиење Багат, во исправна состојба. Користена е само во домашни услови.

Информации за огласувачот

QwertyXYZ
070738511