Антиалергиска UV правосмукалка

Цена: 3,830 мкд / 61
Локација: Карпош - Скопје

Отстранете ги од домот најчестите предизвикувачи на алергии со антиалергиската UV правосмукалка!
Ги елиминира опасните грини, бактерии и вируси преку специјална ултравиолетова светлина. Научно сертифицирана UV технологија за чистење со 99% докажана ефикасност!
Апаратот не е конвенционална правосмукалка за чистење на секаков вид површини, туку претставува високотехнолошки апарат за уништување и отстранување на грини, бактерии и други алергени од душеци, каучи, фотељи и други меки површини, кои што се природна средина за развој на алергени.
Tехнички карактеристики:
Моќност: 300 W;
HEPA филтер и микрофилтер;
Функција „вибрирачка глава“ за полесно извлекување на опасните микроорганизми;
Функција „топол воздух“ за сушење на површините и чистење со поголема ефикасност;
Патентиран сензорен систем за бебедност: UV лампата се исклучува автоматски кога правосмукалката ќе се преврти наопаку со што се спречува штетното дејство врз очите и телото;
Дополнителна мала четка за чистење на филтерот прицврстена за основата на уредот;
Напојување: 220 V, кабел со должина 4 метри;
078 610 785

Информации за огласувачот

SS