Андроид програмер со и без работно искуство

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Компанијата Intelligent Network Solutions вработува андроид програмер. Работно искуство во фирма не е обврзувачко, но, се бара кандидат кој што има сработено две до три конкретни native android апликации кои што би се дискутирале во текот на самото интервју, поради директно вклучување на тековен проект.

Информации за огласувачот

Intelligent Network Solutions INS