АГОЛНА ГАРНИТУРА

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Гази Баба - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Бренд: АГОЛНА ГАРНИТУРА

ПРОДАВАМ ОДЛИЧНО СОЧУВАНА АГОЛНА ГАРНИТУРА И ДРВЕНА ТРПЕЗАРИСКА МАСА СО 6 СТОЛИЦИ.

Информации за огласувачот

сузана
070363944