83m2 prodazba Karpos 4

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Се продава стан во Карпош 4, конфорен, кој нуди можност секој купувач да си го преадаптира во посебно катче за живеење. Стан од 89м2 вкупна површина, подрум, помошна просторија (остава), со две спални соби, на 3 кат, цена по договор. Станот е со имотен лист, без хипотека. Сите дополнителни информации може да ги добиете на тел 078/402-027 и 078/402-029

Информации за огласувачот

Agencija ABC-DOM
078 402 027 / 078 402 029