Тросед

Цена: 18.000 МКД

поткатегорија: Троседи
Се продава нов некористен тросед. Можност за спуштање. Цена по договор.
Локација: Битола
Филип Ѓурчески
075-232-227

Контактирајте го огласувачот преку е-маил Откажи